ponedjeljak, 8. veljače 2016.

SUBOTA 5.3.2016. Punk proslava ABERGAZovog 10. rođendana + DISBAJA, ACCIDENT, AKROMATOPSIJA & after party: FARAON SLAVKO uživo! @ AKC Attack


Već deset amplitudno urnebesnih godina, Njec i ekipa deru konceptualnu pankčinu koja nije ovdje da ti se svidi, već da ti kaže što čuje, osjeća i vidi - što nastupima uživo, što studijski, a bome i na ulici - stoga su isti odlučili proslaviti prvo desetljeće djelovanje Socio-kulturološkog pankenrol bombardera, onako kako to i priliči istome - uživo na koncertu 5.3.2016. u svima nam dobro poznatom zagrebačom klubu Attack!

Ako živiš u pećini i nije uspjelo do tebe već prije doći - na ovim linkovima čekiraj muziku i infose o Abergazu:

a da večer bude još luđa i zajebanija, pobrinut će se također i sljedeći bendovi:

DISBAJA
Lokalna D-beat/hardcore pankčina. Ekipa razvaljue lajvove, nastupili su skupa i sa Doom-om, a bome i objavili svoj prvi EP "Realm of Absurd", kojeg možete čekirati ovdje: 

ACCIDENT
Nakon prošlogodišnje oproštajke, ova street pankčina se vraća u nešto izmjenjenijoj postavi, kako bi ponovno svoje hitove uživo oderali.

AKROMATOPSIJA
Večer buju otvorili ovi mladi dečki, koji isto sviraju svi osim bubnjara stoječki, samo što oni pak deru crust/HC pankčinu - kratku i nejasnu, stoga dođite na vrijeme! Dok isčekujemo njihove studijske snimke, o bendu možete više provjeriti na ovome linku:

+ AFTER PARTY:
FARAON SLAVKO
Nakon što svi bendovi završe svoje lajv nastupe, za after party će se svečano ukazati i ljubavno-seksualni stanovnik Venere i Marsa, kako bi i Zemljanke i Zemljane potaknuo na međusobni ljubavno-seksualni snošaj! Prvi album "Dismala", znaju već i ptice na grani, ali ono što nam njegovo utjelovljenje otkriva, jest da priprema i nove hitove, što podkrepljuje i dokazima na ovom linku: 


Također se priprema i popodnevni program za 5.3.2016. - a o tome više uskoro na ovome eventu!


Minimalna donacija za ovu manifestaciju bude samo 25 kuna!

FACEBOOK EVENT:

Nema komentara:

Objavi komentar