četvrtak, 16. srpnja 2015.

Dolazimo svirat opet u BiH, a i onaj live album bude uskoro.....


Kako koji live album? Snimili smo onaj live album u Močvari, na oproštajnoj svirci basiste Matoševića, na manifestaciji zvanoj 'Muzičari koji piju', u slučaju da ste zaboravili. :P 

Da, znamo da je taj koncert bio 7.2., a da je u trenutku pisanja ove objave datum 16.7.2015., ali kako smo u međuvremenu išli na europsku turneju te objavili dva nova poglavlja za album 'Proboj biti postojanja' - priznajemo javno - da smo miksanje ovog live albuma malo 'stavili sa strane' na listi prioriteta, ali evo i to dolazi na svoje, tako da je trenutačno na miksanju kod Dine Mudrića, što nam je snimao i miksao također ova dva izdanja
i

a bome je i svirao drugu gitaru na prvom službenom demu od Abergaza ikad, tamo 2007. godine

Kad će taj lajv album biti gotov sa miksanjem? E to trenutno nemamo pojima, tako da pratite ovu stranicu - i čim saznamo - objavit ćemo tu na blogu i linkat to na našem fejs profilu.

Što se tiče koncerata - eto nas nakon pet godina opet u BiH - i to po prvi puta u Sarajevu i u Mostaru!
4.9.2015. - AG Club, Sarajevo (BiH)
5.9.2015. - Antifa fest, Mostar (BiH)
Dogovaramo naravno i neke druge datume, tako da ako imate ideju kako, što i gdje da dođemo - možete se također javiti nam na mail abergazpunk@gmail.com , pa ćemo vidjeti što možemo izvesti.

Osim svega navedenog, na prethodnoj probi smo već krenuli raditi na finalnom poglavlju albuma, a sve do sada što smo objavili za isti, osim na bandcampu, možete također provjeriti i ovdje na YouTube playlisti:

Srdačan pozdrav,
SKPNRB Abergaz 
(Socio-Kulturološki Punk'n'roll Bombarder Abergaz)

Nema komentara:

Objavi komentar